В очікуванні апеляції: САП вимагатиме тримати Авакова-молодшого під вартою

14.11.2017, 15:59

Спеціалізована антикорупційна прокуратура наполягає на перебуванні під вартою Авакова-молодшого на час слідства у "справі рюкзаків". Про це перед розглядом оскарження рішення Солом'янського райсуду в Апеляційному суді Києва заявив прокурор САП Василь Кричун.

Також він уточнив, що може бути передбачений вихід на свободу під заставу в 5 млн грн, передає кореспондент ASN. У САП вважають, що є ризики втечі Авакова-молодшого або тиску на свідків і підозрюваних у справі.

Зараз журналісти і прокурори чекають початку засідання. Самого Авакова в суді поки що немає, тільки його адвокати. Один з п'яти захисників Авакова-молодшого Андрій Федур повідомив, що з їхнього боку клопотань не буде. Захист сподівається, що рішення суду першої інстанції залишать чинним.

Нагадаємо, минулого тижня на сина міністра внутрішніх справ наділи електронний браслет. 31 жовтня детективи НАБУ затримали Олександра Авакова і екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря в зв'язку з обвинуваченням у закупівлі рюкзаків для МВС за завищеними цінами.

Читайте АСН в Google News