Любитель McDonald's: у Трампа був особистий постачальник фаст-фуду

09.11.2017, 12:24

Як виявилося, у американського президента Дональда Трампа, який любить фаст-фуд, був особистий помічник для доставки їжі з McDonald's. Про це інформує The Telegraph.

Спеціальні роял чізбургери і яблучний пиріг для президента США зазвичай готували на кухні Білого дому, але коли такої можливості не було, Трамп відправляв свого ад'ютанта в мережу ресторанів McDonald's.

До недавнього часу цю роботу робив Кіт Шиллер, екс-співробітник поліції Нью-Йорка, який приєднався до організації Дональда Трампа як співробітниа служби безпеки, перед тим як став його охоронцем і довіреною особою.

У підсумку він обійняв посаду керівника операцій Овального кабінету. У нього були дуже тісні відносини з Трампом, а інші помічники часто просили допомогти його дізнатися про настрій президента або особисто покласти новини на його стіл.

Коли Трамп вирішив звільнити Джеймса Комі з посади голови ФБР, він довірив лист з указом саме Шиллеру. Але той залишив адміністрацію у вересні 2017 року. Він повернувся до Вашингтона 7 листопада, щоб дати свідчення перед сесією комітету розвідки Палати представників у рамках розслідування про втручання РФ у вибори минулого року.

Читайте АСН в Google News