Ощадбанк і ГПУ спростовують звинувачення НАБУ в зникненні грошей Онищенка

08.11.2017, 19:15

Державний Ощадбанк спростовує звинувачення Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) щодо зникнення близько $156,8 млн і 218,1 тис. грн, що належать компанії Quickpace Limited, яка пов'язана з народним депутатом Олександром Онищенком, і були заарештовані на рахунках банку в рамках так званої  "газової справи". Про це повідомляється в прес-релізі банку.

"Згідно з Кримінальним кодексом, спецконфіскація застосовується за рішенням суду шляхом повернення всіх активів у власність держави. Що і було зроблено Ощадбанком в чіткій і безумовній відповідності до вимог законодавства! Кошти перебувають на рахунках Держказначейства", - йдеться в повідомленні.

Також на сторінці ГПУ в соцмережі опубліковані скан-копії листа від ПАТ «Ощадбанк» щодо зарахування коштів, що належать злочинній організації В.Януковича в Державну казначейську службу України, лист Державної казначейської служби України з надходження коштів належать злочинної організації Януковича і лист Державної казначейської служби України щодо зарахування до державного бюджету коштів Кампанії Quickpace Limited.

Читайте АСН в Google News