Ferrero змінила формулу Nutella і наразилася на шквал критики від любителів солодкого

07.11.2017, 15:23

З того часу, як Ferrero оголосила про те, що змінила формулу відомої горіхової пасти Nutella, кількість суперечок на тему, чи сподобається це покупцям, зростають в геометричній прогресії. Новину про зміну рецепта було опубліковано на сторінці Facebook німецької споживчої групи Hamburg Consumer Protection Center, повідомляє Daily Telegraph.

Компанія написала, що Nutella тепер міститиме більше сухого знежиреного молока - 8,7% порівняно з 7,5% раніше. Крім того, в продукті стане ще більше цукру - його зміст піднімуть з 55,9% до 56,3%.

У компанії підтвердили зміну рецепта, але заявили, що що якість і всі інші аспекти Nutella залишаться колишніми. Проте спред через зміни рецепта стане трохи більш світлого кольору.

І хоча виробник заявив, що зміна рецепта - це нормально, але любителі Nutella залишилися невтішними. Так один користувач в Twitter писав: «Чому змінили формулу Nutella. Як ви могли це зробити. Я думав, ми щось значили один для одного. Це не могло змінитися просто так ". Деякі навіть закликали бойкотувати горіхову пасту. Інші скористалися моментом для того, щоб розповісти про свою нелюбов до цього продукту: «Ніби Нутелла раніше вже не була погана, в ній більше молока, більше жиру, менше какао, а ще - пальмова олія".

Раніше бренд Nutella критикував угорський орган безпеки харчових продуктів, який виявив, що його місцева Nutella відрізнялася за складом від тієї, що продавалася в сусідній країні Австрії.

Читайте АСН в Google News