В Одесі затримано міліціонерів-викрадачів людей

16.09.2015, 15:10

 

В Одесі затримано чотирьох співробітників правоохоронних органів, які викрадали людей і вимагали за них викуп. Про це повідомляє прес-служба Одеського обласного управління міліції.

Як повідомляється, четверо співробітників Управління протидії незаконному обігу наркотиків викрали двох студентів. Міліціонери вимагали й отримали 15 тисяч доларів США від батьків за звільнення. У міліції зазначили, що схожі факти мали місце і раніше.

«Працівники міліції, зловживаючи службовим становищем, викрадали студентів на виході з навчального закладу, після цього, незаконно їх утримуючи, дзвонили батькам і вимагали за їхнє звільнення 15 тисяч доларів. Співробітники УСБ задокументували два таких факти. На третій раз правопорушників було затримано », - сказали в прес-службі.

Під час огляду автомобіля одного із затриманих співробітників міліції було виявлено розфасовані пакетики з наркотичною речовиною. Крім того у затриманих було вилучено 2600 доларів США. Нині затримані поміщені в СІЗО. Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 ч.1 (збут наркотичних речовин) Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News