АПУ: У зоні АТО за добу поранено двох військових, загиблих немає

16.09.2015, 13:06

За минулу добу, 15 вересня, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поранено двох військовослужбовців. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

«У зоні АТО за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих немає, поранення отримали два бійці», — сказав він.

Крім того, Лисенко повідомив, що єдиною «гарячою точкою» вчора в Луганській області було селище Кримське.

«Там сталося декілька ворожих провокацій, зокрема зафіксовано роботу ворожих снайперів. Вогонь вівся з південного напрямку. На донецькому напрямку бойовики тричі відкривали вогонь зі стрілецької зброї по передових позиціях сил АТО в сел. Розсадки та Луганське поблизу Світлодарської дуги. Користуючись ландшафтом, бойовики підходять досить близько до наших укріплень, і після короткочасної стрілянини відходять назад», — зазначив він.

Разом з тим, за його словами, поблизу Горлівки, Дзержинська, Ясинуватої, Авдіївки і в донецькому аеропорту вчора було спокійно. У Мар'їнці бойовики відкривали вогонь по українських бійцях зі стрілецької зброї і гранатометів. Важке озброєння не застосовувалося. На маріупольському напрямку бойовики здійснили декілька пострілів з міномета по наших позиціях в сел. Чермалик. Вогонь вівся з протилежного боку Павлопольського водосховища. Ще одна ворожа провокація сталася південніше, поблизу сел. Гнутове.

Читайте АСН в Google News