18-річна дочка регіоналки Бондаренко вискочила заміж у США

31.10.2017, 17:00

18-річна дочка колишньої регіоналки Олени Бондаренко Поліна вступила в коледж Берклі у Бостоні (США) і вийшла заміж за американця, передає Таблоїд. Весілля було в серпні, дочка Бондаренко вийшла заміж за молодого музиканта Джареда, розповіла щаслива мама недавно у себе в соцмережі.

Бондаренко давно хвалилася музичними успіхами доньки і пророкувала їй майбутнє рок-зірки. Політик розхвалює свою доньку, яка вона розумна, вступила до престижного американського коледжу. "УВ 18 вона зробила нашу сім'ю більше і міцніше. У нас з'явився ще один член нашої сім'ї - Джаред. Наш зять. Любов не визнає кордонів і паспортів, національностей та мов. Вона вийшла заміж. А я стала тещею. І оскільки мій зять - англомовний, то мені доводиться підтягувати свою англійську".

Бондаренко опублікувала і кілька фото з весілля. Як виявилося, її дочка вже привозила майбутнього зятя в Україну і навіть прибирала у вишиванку.

Дочка Бондаренко часто постить у себе в соцмережах досить провокативні фото. На одних вона демонстративно курить, на інших - позує в бікіні.

Нагадаємо, раніше АСН розповідала як колишня комуністка Оксана Калетник вийшла заміж на багатого шотландця. Весілля зіграли на початку жовтня.

 
1208/5000
18-letnyaya doch' byvshey regionalki Yeleny Bondarenko, Polina postupila v koledzh Berkli v Bostone (SSHA) i vyyti zamuzh na amerikantsa, peredayet Tabloid. Svad'ba byla v avguste, dochka Bondarenko vyshla zamuzh za molodogo muzykanta Dzhareda, rasskazala schastlivaya mama nedavno u sebya v sotsseti. 

Bondarenko davno khvastalas' muzykal'nymi uspekhami docheri i predskazyvala yey budushcheye rok-zvezdy. Politik raskhvalivayet svoyu doch', kakaya ona umnaya, chto vstupila v prestizhnyy amerikanskiy koledzh. ""V 18 ona sdelala nashu sem'yu bol'she i krepche. U nas poyavilsya yeshche odin chlen nashey sem'i - Dzhared. Nash zyat'. Lyubov' ne priznayet granits i pasportov, natsional'nostey i yazykov. Ona vyshla zamuzh. A ya stala teshchey. I poskol'ku moy zyat' - angloyazychnyy, to mne prikhoditsya podtyagivat' svoy angliyskiy".

Bondarenko opublikovala i neskol'ko foto so svad'by. Kak okazalos', yeye doch' uzhe privozila budushchego zyatya v Ukrainu i dazhe naryazhala v vyshivanku. 





Doch' Bondarenko chasto postit u sebya v sotssetyakh dovol'no provokativnyye foto. Na odnikh ona demonstrativno kurit, na drugikh - poziruyet v bikini. 



Napomnim, raneye ASN rasskazyvala kak byvshaya kommunistka Oksana Kaletnik vyshla zamuzh na bogatogo shotlandtsa. Svad'bu sygrali v nachale oktyabrya.
18-річна дочка колишньої регіоналки Олени Бондаренко, Поліна надійшла в коледж Берклі в Бостоні (США) і вийти заміж на американця, передає Таблоїд.Весілля було в серпні, дочка Бондаренко вийшла заміж за молодого музиканта Джареда, розповіла щаслива мама недавно у себе в соцмережі.

Бондаренко давно хвалилася музичними успіхами доньки і пророкувала їй майбутнє рок-зірки. Політик розхвалює свою доньку, яка вона розумна, що вступила до престижного американського коледж. "" В 18 вона зробила нашу сім'ю більше і міцніше. У нас з'явився ще один член нашої сім'ї - Джаред. Наш зять.Любов не визнає кордонів і паспортів, національностей та мов. Вона вийшла заміж. А я стала тещею. І оскільки мій зять - англомовний, то мені доводиться підтягувати свою англійську ".

Бондаренко опублікувала і кілька фото з весілля. Як виявилося, її дочка вже привозила майбутнього зятя в Україну і навіть прибирала в вишиванку.





Дочка Бондаренко часто постить у себе в соцмережах досить провокативні фото.На одних вона демонстративно курить, на інших - позує в бікіні.



Нагадаємо, раніше ASN розповідала як колишня комуністка Оксана Калетник вийшла заміж на багатого шотландця. Весілля зіграли на початку жовтня.

Читайте АСН в Google News