Неповнолітня російська модель померла просто на подіумі в Китаї

30.10.2017, 10:29

У Китаї просто на показі мод від виснаження померла малолітня російська модель. 14-річна Влада Дзюба впала в кому перед виходом на подіум і померла через два дні, передає Дейлі Мейл.

Маленька дівчинка працювала моделлю в Шанхаї, жила сама. Повідомляється, що дівчинка загинула від перевтоми і жахливих умов праці та життя. У свій останній день вона працювала 13 годин поспіль. Це було Азійське модне шоу в Шанхаї.

У лікарні лікарі діагностували у Влади повне виснаження організму і хронічний менінгіт. Водночас за контрактом дівчинка мала працювати тільки по три години на добу і мати медичну страховку. Оскільки вона її не мала, то боялася йти до медиків. Проводиться розслідування. Дзюбу найняло для роботи в Китаї модельне агентство з міста Перм, Росія.

З'ясувалося, що мати дівчинки Оксана працює редактором журналу гламуру в Росії і що вона заохочувала свою дочку до модельної кар'єри. Мати розповідала, що спочатку дівчинка була дуже задоволена роботою. Але в останній раз телефонувала і плакала в трубку, повторюючи: "Мамо, я так втомилася, я так хочу спати". Преса з'ясувала, що дівчинці платили всього лише 8,5 доларів в день.

Мати, відчувши біду, почала оформляти візу в Китай. Однак, не встигла зробити цього. Як повідомляється, у родичів дівчинки немає грошей на транспортування тіла з Китаю. Швидше за все її кремують в Китаї і передадуть прах рідні через місяць.

Читайте АСН в Google News