П'ятеро жителів Кривого Рогу мало не пустили під укіс потяги, викравши болти на шляхах

27.10.2017, 13:14

У Кривому Розі міліція затримала 5 місцевих жителів, які демонтували залізничні колії. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціъ Дніпропетровської області.

У ніч з 25 на 26 жовтня чоловіки викрали з залізничних колій 791 клемний болт. Була порушена цілісність залізничних колій, що могло призвести до сходу з рейок вантажних і пасажирських поїздів. Клемний болт має вагу 1,1 кг і відноситься до елементу верхньої будови колії. Він служить для кріплення рейки до шпал.

Чоловіків затримали на перегоні ст. Червоний Шахтар - ст. Грекувата, злодіїв виявили працівники залізниці і викликали поліцію. У зловмисників забрали 791 клемний болт у 7 мішках, порожні мішки, паливно-мастильні речовини і чотири ключі. Всіх злодіїв затримали на місці злочину.

Зловмисники зізналися правоохоронцям у скоєному і розповіли, що планували викрасти якомога більше болтів. Для цього вони приїхали на місце злочину на автомобілі і взяли з собою порожні мішки. В майбутньому вони планували все викрадене здати на металобрухт.

Читайте АСН в Google News