Поліція вилучила під Києвом наркотики і арсенал зброї у двох місцевих жителів

26.10.2017, 11:44

Під Києвом працівники поліції вилучили арсенал зброї та наркотики у двох місцевих жителів. Про це передає прес-служба ГУ НП по області в Facebook.

«Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції області здійснили низку оперативних комбінацій і затримали двох жителів Борисполя, які вдома зберігали готове до реалізації наркозілля «канабіс». Один з підозрюваних - екс-працівник правоохоронних органів», - сказано в повідомленні.

За інформацією начальника поліції області Дмитра Ценова, оперативно задокументувати незаконну діяльність наркоділків допомогли громадяни, які повідомили інформацію на гарячу лінію Управління протидії наркозлочинності.

В ході санкціонованого обшуку в будинку 37-річного безробітного - екс-правоохоронця, оперативники виявили чотири картонні коробки, в яких було майже 16 кг сухої подрібненої наркотичної речовини, а також 150 різнокаліберних патронів, бойова граната «РГУ», а також полімерний пакет з тротилом . Крім того, в іншого 34-річного безробітного було виявлено 2,5 кг марихуани та 1 грам психотропної речовини «амфетамін».

Читайте АСН в Google News