Спроба вбивства Мосійчука: за 20 хвилин до закінчення ефіру моторолера не було

26.10.2017, 08:27

Свідки розповіли подробиці замаху на депутата Ігоря Мосійчука. Про це повідомляє Еспресо.TV.

«О 22:00 ми закінчили наш прямий ефір. Мосійчук та Бала о 22:01 покинули студію і вийшли до гостьового дивана, де ще кілька хвилин обговорювали тему розмови. Потім вони сходинками пішли на перший поверх. Через 30 секунд пролунав вибух, від якого заклало вуха», - каже гостьовий редактор Ірина Узлова.

За її інформацією, охоронці на моніторах побачили, що вибухнув моторолер. За словами працівників "Еспресо", які перебували біля офісу, за 20 хвилин до кінця ефіру моторолера не було на місці події.

«Ми почали викликати поліцію і швидку. Бала сидів на сходинках біля магазину, він отримав осколкові поранення спини. Йому надали невідкладну допомогу на місці. Потім повезли до лікарні», - зазначила гостьовий редактор. Про подію в першу хвилину після замаху розповів один зі свідків. «Я прибіг на звук і побачив, що були постраждалі, постраждав мотоцикл і машина. Двоє людей лежало. Один з потерпілих безпосередньо був біля під'їзду. Чоловік біля мопеда подавав ознаки життя», - каже свідок. За його інформацією, чоловік, що лежав біля входу в будинок, був у гіршому стані.

Читайте АСН в Google News