Під Києвом зникала 12-річна дівчинка, поліція просить про допомогу

19.10.2017, 18:54

У Київській області працівники поліції розшукують 12-річну дівчинку, яка раніше сама вже неодноразово залишала місце проживання. Про це передає прес-служба обласної поліції.

У вівторок, 17 жовтня, близько 21:00 в Бородянський відділ поліції звернулася мати дівчинки і сказала, що цього дня її дочка Аліна Чала 2005 року народження пішла гуляти і не повернулася додому. Жінка зазначила, що це не перший випадок, коли її дочка зникає, так як вона прагнула до самостійної і дорослого життя. Сім'я живе в селі Берестянка.

Поліцейські виїхали на місце і з'ясували, що дівчина вчиться в 6-му класі місцевої школи. В той день у школу вона не пішла через погане самопочуття і залишилася вдома з мамою.

Дівчину бачили увечері того дня у Києві біля станції метро «Святошин». Її прикмети: зріст 170 см, статура середня, обличчя овальної форми, довге русяве волосся, очі зелені. Дитина була одягнена в коротку темну куртку, темно-сині джинси і кросівки. Поліція просить допомоги у жителів Києва та області в пошуках дівчинки.

Читайте АСН в Google News