У Дніпрі закінчилися робочі. Міст ремонтують «косорукі дебіли»

18.10.2017, 16:25

Мер Дніпра Борис Філатов поскаржився на відсутність грошей і робочих рук у місті. Про інфраструктурні проблеми, на усунення яких не вистачає фінансування, міський голова вже традиційно написав гнівний пост на своїй сторінці в Facebook.

«Інфраструктурні проблеми в місті накопичувалися десятиліттями. У мене не вистачає робочих рук, грошей і фахівців. Народ біжить до Польщі. Навіть Новий міст ремонтують косорукі дебіли», - обурюється мер.

У зв'язку з цим чиновник закликав мітингувальників під Верховною Радою приїжджати в Дніпро. Мовляв, там їм знайдуть роботу і вони будуть більш ефективні, ніж у наметовому містечку в столиці: "Тим, ​​хто знову лізе на барикади, я пропоную записатися до нас у водії тролейбусів. Недобір. Гідна зарплата і хороший соцпакет. Кімнату в гуртожитку гарантую" , - запропонував Філатов.

Він додав, що бюджет всього Дніпра дорівнює бюджету одного міськводоканалу Берліна і в 10 разів менше, ніж міський бюджет столиці Туреччини Анкари. Філатов підрахував, що для того, щоб відремонтувати всі дороги, включно із внутрішньо квартальними, при нинішньому фінансуванні місту знадобиться 7 років. А для того, щоб відремонтувати в центральних районах тротуари, потрібно ще мінімум 100 млн грн.

Читайте АСН в Google News