Опубліковано відео, як у Маріїнському парку стріляли з гаубиць

17.10.2017, 13:00

У Мережі було опубліковано відео, як у Маріїнському парку Києва військові здійснили кілька артилерійських залпів гаубиць на честь візиту президента Мальти Марі-Луїз Колейро Преко в Україну. Раніше ми повідомляли про гармати в Маріїнському парку.

Згідно з указом президента Порошенка №746, державний візит в Україну, який здійснюється главою іноземної держави, належить до вищої категорії візитів і має велике політичне значення, а також відрізняється особливою урочистістю зі складанням всіх церемоніальних почестей як під час зустрічі, так і протягом інших заходів, які передбачені програмою візиту.

Під час виконання гімнів країни, згідно з указом, лунає Салют націй - двадцять один артилерійський залп. Над Маріїнським палацом піднімається прапор України, біля центрального входу до палацу встановлюються державні прапори іноземної держави і прапори України, у дворі вишиковується почесна варта трьох видів Збройних Сил України, військовий оркестр, а також звучать фанфари. Відео публікує Інфокор у Facebook.

Читайте АСН в Google News