Аваков розповів про нічну перестрілку у Києві

04.05.2015, 12:35

Злочинці, причетні до нападу на АЗС і розстрілу міліцейського патруля, забрали з каси заправки 823 гривні, а напередодні скоїли ще один злочин. Про це повідомив голова МВС Арсен Аваков на своїй сторінці Facebook.

«Вночі о 1-30 вони поранили оператора автозаправки WOG у Деснянському районі Києва. Пострілом з автомата 5,45. Забрали касу заправки — 823 гривні, особисті речі і пішли в лісопаркову зону, в бік житлового масиву Лісовий», — написав міністр.

За його словами, під час відпрацювання злочину, підняті по тривозі підрозділи МВС — ДАІ та спецназівці виявили підозрілий автомобіль марки Volkswagen T4, знак реєстрації якого був заклеєний наліпкою ПТН_ПНХ. Після звукового сигналу з вимогою зупиниться, невідомі почали стріляти в напрямку працівників міліції.
Крім цього, пан Аваков повідомив, що затримані зізналися в обстрілі в ніч на 2 травня поста ДАІ в столичному районі Биківня.

«З цими заблукалими шатунами, що паразитують на військових ситуаціях, покінчимо, без церемоній! Жорстко», — зазначив пан Аваков.

Читайте АСН в Google News