Шкіряк «накаркав» вбивство Тюріна

09.10.2017, 16:33

Кримінального авторитета країни-агресора Володимира Тюріна, якого звинувачують у замовленні вбивства екс-депутата невизнаної Держдуми РФ Дениса Вороненкова, не видадуть Україні, але можуть знищити в Росії. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник міністра МВС Арсена Авакова Зорян Шкіряк.

«Переконаний, що Володимира Тюріна не видадуть Україні, але його точно можуть фізично знищити в Росії. З огляду на результат ефективного розслідування ГПУ і доказ прямої участі російського кримінального авторитета Володимира Тюріна в організації вбивства Дениса Вороненкова, можна стверджувати, що над «злодієм в законі» завис «Дамоклів меч» Луб'янки», - підкреслив Шкіряк.

Він зазначив, що ліквідацією Тюріна займуться спецслужби, щоб прибрати прямого свідка участі ФСБ і вищого керівництва РФ в замовленні вбивства Вороненкова. Нагадаємо, в понеділок, 9 жовтня, на брифінгу генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що замовником вбивства Вороненкова є російський кримінальний авторитет Володимир Тюрін. Тюрін - колишній чоловік Максакової, з якою у нього двоє спільних дітей.

Читайте АСН в Google News