Вхід на матч збірних України та Хорватії буде за документами, що посвідчують особу

09.10.2017, 11:03

ФФУ та НСК «Олімпійський» нагадали, що квитки на матч відбіркового етапу ЧС-2018 між збірними Хорватії та України у Києві є іменними і, щоб пройти за ними на стадіон, потрібно мати з собою документ, що посвідчує особу.

«ПІБ кожного вболівальника друкується на квитку, а потрапити на стадіон можна лише пред'явивши один з наступних документів: паспорт українця або громадянина іншої країни; закордонний паспорт України або іншої держави; свідоцтво про народження (для дітей до 16 років) - копія; іменну банківську карту з фото; водійське посвідчення; інший документ, що посвідчує особу відповідно до закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують українське громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус», - сказано в повідомленні прес-служби НСК «Олімпійський», передає Інтерфакс-Україна.

Перед турнікетами буде лінія металодетекторів та проводитиметься додатковий огляд. Глядачів просять приходити на стадіон заздалегідь. Ворота на стадіон буде відкрито о 19:00.

Читайте АСН в Google News