"Це все брехня!" - Савченко з дикими криками зламала мікрофон Турчинова

05.10.2017, 18:22

Під час виступу в парламенті голови РНБО Олександра Турчинова народний депутат Надія Савченко, яка до початку виступу крутилася біля його трибуни, почала кричати і зламала мікрофон в урядовій ложі.

Олександр Турчинов під час вечірнього засідання парламенту намагався умовляти депутатів, які блокували трибуну, не даючи обговорювати законопроект про Донбас. "Зараз у парламенті відбувається спроба заблокувати рішення Верховної Ради про визнання Росії агресором! Всі, хто це роблять, працюють зараз на Росію, свідомо чи не свідомо..." - кричав Турчинов і стукав долонею по столу.

У цей час під ложею знизу його почала перекрикувати позафракційна народний депутат Надія Савченко. "Це все - брехня, треба..." - закричала вона, але закінчення фрази не було чутно, оскільки депутат зламала мікрофон секретаря РНБО.

Нагадаємо, вечірнє засідання Верховної Ради було перервано, оскільки представники фракції "Самопоміч" та деякі позафракційні нардепи заблокували президію Ради через законопроект про реінтеграцію Донбасу. Засідання продовжиться завтра о 10:00.

Читайте АСН в Google News