На Донбасі помітили бойовика в українській військовій формі

02.10.2017, 18:12

У зоні проведення бойових дій українська розвідка виявила одного з терористів у формі ЗСУ. Про це пише в Facebook  журналіст Андрій Цаплієнко, опублікувавши відповідний знімок.

Він вважає за можливе, що бойовик міг купити «піксельку» на території України, або вона контрабандою могла потрапити на окуповану територію Донбасу.

«Тривожний дзвінок. Українська форма на терористах. Найманець РФ в українському «пікселі» облаштовує бліндаж і не знає, що він під прицілом нашого розвідника. Добре, що українець натиснув не на на гачок, а на кнопку «REC». Ми маємо це фото. Звичайно, хтось скаже, що терорист пішов у «військторг» і купив форму. Чому б і ні? Тільки «військторг» - на нашому боці. Новий «піксель» з'явився у військах тільки після початку війни, в 2014 році, і на той бік він міг потрапити тільки контрабандою», - пише Цаплієнко.

Він розповів, що думає сам розвідник, який засік бойовика у нашій формі. «Можливо, найманці планують провокації проти ОБСЄ, а можливо, будуть застосовувати терор до місцевого населення, щоб звинуватити у ньому солдатів ЗСУ. Тактика, яку застосовували спецзагони НКВС для дискредитації УПА», - вважає військовий.

Читайте АСН в Google News