НАЗК перевірить декларацію головлікаря лікарні у Вишгороді, який їздить на Porshe

28.09.2017, 15:28

Головний лікар Вишгородської районної лікарні Іван Клюзко не задекларував автомобіль Porshe Panamera. Про це повідомили журналісти видання Bihus.info.

Відзначається, що Національне агентство з попередження корупції має намір провести повну перевірку декларації Клюзка. Як повідомляли активісти, на своєму Porsche Клюзко в серпні їздив інспектувати ремонт Димерської райлікарні. Однак в декларації лікаря за 2016 рік автомобіль не значиться.

Журналісти поставили лікареві запитання, звідки він взяв гроші на такий дорогий автомобіль. Однак у відповідь Клюзко заявив, що їздить на ньому вже 5 років, адже Porshe 2011 випуску.

Крім того, за словами Клюзка, Porsche йому дала подруга. «Він навіть не на мені зареєстрований. У мене є подруга, яка купила авто своєму батькові, а батько живе зараз за кордоном. І вона мені каже: «Надумаєш купити - купиш, не надумаєш - можеш їздити поки на ній, експлуатуй, бо вона у мене згниє!» Ось я на ній їжджу. Не у всіх є такі подруги - але і не всім людям життя рятують, розумієте?» - уточнив лікар.

З'ясувалося, що власницею авто є Аїда Ілаєвих, яка працює у фармацевтичному бізнесі категорійним менеджером лікарських засобів у ТОВ «Наша аптека».

Читайте АСН в Google News