Дженніфер Лопес пожертвувала на відбудову Пуерто-Ріко $ 1 млн

26.09.2017, 18:25

Американська співачка Дженніфер Лопес пожертвувала $ 1 млн на відновлення Пуерто-Ріко після руйнівних наслідків від ураганів Ірма і Марія. Сама Лопес, батьки якої родом з Пуерто-Ріко, народилася в Нью-Йорку, США.

Вона сказала, що перерахує прибуток від своїх концертів у Лас-Вегасі, США, повідомляє The Guardian. На відеоролику, опублікованому на сторінці співачки в Instagram, Лопес розповіла, що їй досі не вдалося зв'язатися з членами її сім'ї, що живуть на острові.

Вона є співголовою нью-йоркської кампанії з відновлення острова, і оголосила про своє пожертвування на прес-конференції 24 вересня разом з губернатором Нью-Йорка Ендрю Куомо, який щойно повернувся з Пуерто-Ріко. Вони представили схему, яка допоможе жителям Нью-Йорка пожертвувати товари для постраждалого регіону, а також вона спрямована на надання медичної допомоги нужденним.

Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що президент США Трамп відмовився допомагати Пуерто-Ріко, сказавши, що острів і так заборгував США. Ця його заява викликала шквал гнівної критики в соціальних мережах.

Читайте АСН в Google News