Франція може відмовитися від участі в зимових Олімпійських іграх 2018 року

22.09.2017, 15:05

Міністр спорту Франції, Лора Флессель, заявила в четвер, 21 вересня, що Франція, ймовірно, пропустить зимові Олімпійські ігри 2018 року в місті Пхенчхан, Південна Корея, через проблеми з безпекою, повідомляє Bleacher Report. Флессель сказала в інтерв'ю, якщо «безпека не може бути гарантована, французька команда залишиться вдома».

Напруга в світі продовжує зростати, в той час як Сполучені Штати і Північна Корея міряються ядерним потенціалом. Проте рішення ще не ухвалено, про що Флессель ясно дала зрозуміти, сказавши: «Час ще є». Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп у четвер схвалив кілька додаткових санкцій на адресу Північної Кореї, щоб звести до мінімуму її ядерну загрозу.

Трамп також закликав світову спільноту припинити фінансові відносини з агресором для створення умов повної ізоляції. Зимові ігри 2018 року відбудуться в лютому. Очікується, що Франція досягне значних успіхів, так як вона посіла восьме місце в загальному заліку медалей (15) на зимових Олімпійських іграх 2014 року в Сочі, Росія.

Читайте АСН в Google News