Терористи на Донбасі за добу провели 23 обстріли позицій ЗСУ

20.09.2017, 08:18

На Донбасі російсько-окупаційні угруповання продовжують обстрілювати позиції ЗСУ, за останню добу сталося 23 обстріли. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

За даними штабу, на донецькому напрямі активність зберігалася в Авдіївській промзоні. Тут після 18-ї години бойовики тричі били по опорних пунктах сил АТО з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обстріляли також укріплення поблизу Майорська, Верхньоторецького і Невельського.

Як тільки стемніло, противник випустив 10 мін калібром 120 мм і застосував озброєння БМП біля  Пісків. На луганському напрямі були обстріляні позиції біля Станиці Луганської і Новозванівки. З великокаліберних кулеметів тричі обстріляли Водяне.

У штабі наголосили, що на атаки терористів українські військові відповідали вогнем з незаборонених Мінськими угодами зброї. Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко з фінським колегою Саулі Нійністьо у Нью-Йорку вже обговорили, де розміщуватимуть миротворців на Донбасі.

Читайте АСН в Google News