У Києві затримано підозрюваних у жорстокому вбивстві черниці

08.09.2015, 12:20

У Києві співробітники правоохоронних органів за підозрою у вбивстві черниці затримали двох жителів Києва та уродженця Сумської області. Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

Як повідомляється, 28 червня в власній квартирі виявили ​​мертвою 64-річну киянку зі зв'язаними руками. Згодом працівники міліції встановили, що вбита була черницею одного зі столичних монастирів.

«Днями працівники карного розшуку затримали двох місцевих чоловіків (25-річного жителя Київської області та 23-річного киянина), які обґрунтовано підозрюються у скоєнні вбивства жінки. А потім і їх подільника — 33-річного уродженця Сумщини», — зазначив начальник ГУМВС України в місті Києві Олександр Терещук.

За інформацією правоохоронців, один із затриманих був знайомий із постраждалою і вважав, що у жінки є заощадження. Він поділився своїми припущеннями з друзями і втрьох вони вирішили скоїти злочин з корисливих мотивів. Наразі затримані зізналися у скоєнні злочину.

«Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання киянина міліціонери виявили бойову гранату і наркотики. Експертиза підтвердила: знайшли РГД-5, амфетамін і канабіс. Досудове розслідування триває», — йдеться в повідомленні.

Читайте АСН в Google News