Гройсман пообіцяв «чесно і відверто» внести бюджет-2018 року в Раду

13.09.2017, 11:39

На засіданні Кабміну прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що законопроект про державний бюджет на 2018 рік буде внесено до Верховної Ради «чесно і абсолютно відверто», передає кореспондент ASN. Затвердження проекту відбудеться в п'ятницю, 15 вересня.

«У п'ятницю ми остаточно затвердимо проект бюджету на 2018 рік і чесно і абсолютно відверто внесемо його в парламент. Для професійної дискусії над тим, які будуть пріоритети. Що ми повинні зробити в країні у 2018 році, як це відіб'ється на житті українських громадян», - заявив він.

Прем'єр нагадав, що парламент минулого тижня, завдяки консолідації зусиль, зміг проголосувати низку важливих законів, необхідних для проведення реформ. Він висловив надію, що наступного пленарного тижня Верховна Рада ухвалить закон для початку пенсійної реформи.

«І тоді ми зможемо вже в жовтні місяці підвищити пенсії нашим пенсіонерам, які роками чекають підвищення пенсій. Але для цього потрібна консолідація парламенту, 226 і більше голосів», - додав Гройсман.

Читайте АСН в Google News