Добкін зганьбився в соцмережах через інтимну рекламу

09.09.2017, 14:33

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін став об'єктом насмішок в соцмережах після того, як оприлюднив на своїй сторінці в Facebook скріншот з рекламою на одному з новинних сайтів. Михайло Добкін показав користувачам, що в рекламному блоці на новинному сайті йому пропонують пікантну послугу - збільшення статевих органів.

«Ось за що мені подобається видання «Українська правда», так це за оперативність і об'єктивність! А також за те, що для редакції цього видання немає заборонених тем і немає реклами, яку вони готові розмістити за гроші», - написав Добкін, опублікувавши відповідний скріншот.

У свою чергу експерт в digital-медіа Максим Саваневський на своїй сторінці в Facebook відреагував на цей пост нардепа і пояснив, що Google adwords орієнтується виключно на попередні пошукові запити користувача.

«Михайло Добкін вирішив наїхати на «Українську правду», що за гроші розміщує будь-яку рекламу, навіть про збільшення статевих органів. Однак Добкін не знав, що це реклама не «Української правди», а Google adwords, і те, що побачив Добкін - це пов'язано з його попередніми запитами в інтернеті. Ймовірно, народний депутат в Google щось шукав на цю тему», - написав Саваневський.

Читайте АСН в Google News