В Україні почалася перша фаза навчань Rapid Trident-2017

09.09.2017, 14:08

На базі аеродрому бригади тактичної авіації ім. Петра Франка в суботу, 9 вересня, розпочалася перша фаза міжнародних військових навчань Rapid Trident-2017. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, пише Інтерфакс-Україна.

Як повідомляється, офіційна церемонія відкриття міжнародних навчань Rapid Trident-2017 відбудеться 11 вересня о 09:00 на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні у Львівській області. Під час цих навчань фахівці з США проведуть теоретичні та практичні заняття з медичної підготовки: з аеромедичної евакуації та транспортування, а також з десантування вантажів та особового складу. Службовці однієї з авіаційних баз США прибули в Україну і будуть вчити українську авіацію методам взаємодії з іншими родами військ в різних умовах.

Раніше глава Міноборони України Степан Полторак анонсував, що в навчаннях Rapid Trident-2017 візьмуть участь понад 2,5 тисячі українських військових, а також військовослужбовці з 14 країн-партнерів.

Читайте АСН в Google News