Без Путіна бойовики «ЛДНР» протримаються кілька місяців - журналіст

05.09.2017, 09:39

Відомий журналіст і уродженець Донбасу Денис Казанський вважає, що ватажки т.зв. «ДНР» і «ЛНР» не зможуть існувати без Путіна і Росії. Таку думку він висловив у коментарі сайту Politeka.

«Якщо будуть існувати без Путіна і РФ, то це існування завершиться дуже швидко. На початку війни ми бачили, як вони трималися деякий час на позиціях, які зайняли на старті. Потім кидали зброю і бігли. Це було в Слов'янську, Лисичанську, Сєверодонецьку і Маріуполі. Ще не втрутилася РФ, а вони зазнавали поразок і відступали перед військовими України. Зараз боєздатність українських військових набагато вище і цей клаптик землі без поставок з РФ протримається кілька місяців. Можливо, там є запаси зброї, але без РФ вони приречені. У них немає ніяких ресурсів, вони не виробляють нічого», - зазначив журналіст.

Казанський також сказав, що контроль між кордонами т.зв. «ДНР» і «ЛНР» все ж є - такий, як на кордоні звичайних держав.

«Якщо ви спробуєте провезти щось, вас заарештують або відберуть товар, або змусять заплатити. У «республік» немає нічого спільного з ідеями, які там проголошували на початку війни. Є тільки два збройних злочинних угруповання», - підкреслив Казанський.

Читайте АСН в Google News