Чоловік спалив себе на очах у глядачів фестивалю в США

04.09.2017, 13:11

На популярному американському фестивалі Burning Man чоловік стрибнув у величезне опудало палаючої людини на очах у багатотисячного натовпу. Рятувальники змогли витягти його з полум'я, але пізніше він помер, повідомляє The Independent. Близько 70 осіб щороку відвідують фестиваль, який проходить у пустелі Блек-Рок, в американському штаті Невада, і одним з головних моментів фестивалю є спалювання величезної дерев'яної статуї. Захід описується як «тимчасовий центр культурного життя, присвячений світу, мистецтва, самовираження і впевненості в собі».

Але цієї суботи чоловік, якимось чином обійшовши охоронців і пожежну бригаду, підбіг до палаючої статуї і кинувся у вогонь. Пожежні змогли витягнути його і він був доставлений в опікове відділення лікарні Каліфорнійського університету в Девісі, де пізніше помер.

Організатори фестивалю випустили офіційну заяву: «Приблизно о 10:30 вечора в суботу учасник чоловічої статі прорвав периметр безпеки і кинувся у вогонь. Персонал пожежної бригади врятував його від вогню. Чоловіку було надано допомогу на місці події, після чого він був доставлений в опіковий центр».

 

Читайте АСН в Google News