Клімкін їде до Брюсселя обговорити імплементацію торговельної частини Угоди про асоціацію

06.09.2015, 15:14

6—8 вересня відбудеться робочий візит міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Брюсселя. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Як повідомляється, програмою передбачена участь міністра у тристоронніх консультаціях Україна — ЄС — РФ з імплементації торговельної частини Угоди про асоціацію.

Крім того, планується, що Клімкін проведе декілька двосторонніх зустрічей, зокрема з віце-президентом Європейської Комісії, Високим представником ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федерікою Могеріні, Комісаром ЄС з питань торгівлі Сесілією Мальмстрьом, Генеральним Секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, заступником Прем'єр-міністра, міністром закордонних справ Королівства Бельгія Дідьє Рейндерсом.

У прес-службі наголосили, що ключову увагу під час візиту приділять шляхами підтримки з боку ЄС у виконанні мінських домовленостей, підготовці до початку імплементації поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі Україна — ЄС з 1 січня 2016 року, а також перспективам запровадження безвізового режиму для громадян України.

Читайте АСН в Google News