У Білому Домі почали збирати «досьє на Україну»

22.08.2017, 16:37

У Білому Домі вже почали збирати «українське досьє». Про це на прес-конференції заявив директор ІАЦ «Перспектива» Павло Рудяков, передає кореспондент ASN.

«Скандал з можливими поставками українських ракет у КНДР вигідний в першу чергу США. По-друге - Росії. Чому США? Цей скандал вигідний саме тій частині американського естеблішменту з Білого Дому, яка налаштована на те, щоб провчити Україну», - заявив він.

З його слів, очевидно, що New York Times була дана вказівка ​​і зроблене політичне замовлення реалізувати операцію проти України. «Диму без вогню не буває. Це видання - одне з передових в усьому світі. Тому поява в ньому статті, де дискредитували Україну, не є випадковістю», - вважає він. За його оцінками, скандал може негативно вплинути на міжнародний імідж України.

«Адже в США вже заявили про недостатність незалежного розслідування. Україну ставлять на один щабель з Північною Кореєю, яка є лиходієм, а Україна - її помічник. У результаті - ми не контролюємо процес, нам буде нав'язана міжнародна позиція. По суті, я думаю, що розпочато збір «українського досьє» в Білому Домі. У результаті Україну представлять як ненадійного партнера, з яким не варто співпрацювати», - додав він.

Читайте АСН в Google News