У Маріуполі затримано інформатора бойовиків «ДНР»

13.08.2017, 18:42

Працівники правоохоронних органів у Маріуполі затримали 43-річного жителя Волноваського району, який півтора року був інформатором бойовиків ОРДО. Житель села Веселе був затриманий при спробі перетнути стоп-контроль і доставлений у відділення поліції. Про це в неділю, 13 серпня, повідомили в прес-службі управління поліції Донецької області.

«Раніше чоловік дзвонив своєму товаришеві - бойовику з кличкою «Отаман» і розповідав, що повз його будинок в конкретний час проїхала військова колона ЗСУ. Також чоловік інформував бойовиків про кількісний склад військової техніки та особового складу, напрямок руху колон і ймовірне місце дислокації підрозділів ЗСУ. Пізніше чоловік припинив контакти з бойовиками «ДНР». Але так як він не прийшов в поліцію добровільно, зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження», - повідомили в поліції.

Також у Національній поліції Донецької області відзначили, що з початку 2017 року в Донецькій області було виявлено 177 бойовиків, з яких 152 затримано, а ще 25 оголошені в розшук.

Читайте АСН в Google News