Дружина відсудила в колишнього півзахисника «Манчестер Юнайтед» половину статків за регулярні зради

11.08.2017, 13:45

Тривале 40-мільйонне розлучення Раяна Гіггса дійшло кінця, суд виніс постанову про розлучення сьогодні вранці. Колишній півзахисник «Манчестер Юнайтед» довго намагався відстояти свої статки в судовому бою з колишньою дружиною Стейсі Кук. Йдеться про половину нажитого ним майна за 24 роки успішної футбольної кар'єри, повідомляє The Daily Mail.
У пари є двоє дітей. Гіггс регулярно заводив романи на стороні, включаючи 8-річний роман з дружиною молодшого брата Родрі - Наташею Левер. Пара нарешті розійшлася в квітні минулого року після його передбачуваного флірту з офіціанткою, яка працює в престижному манчестерському ресторані Джордж.
 
Жодна сторона не буде присутня під час оголошення рішення в лондонському суді у сімейних справах. Гіггз, який, швидше за все, втратить значну частину свого статку, стверджує, що зробив «особливий внесок» у шлюб і був готовий надати свідків для підтвердження цього факту в суді. Експерти стверджували, що подібний аргумент навряд чи допоможе йому.
 
Суддя сказав, що громадськість не повинна отримувати докладні відомості про приватну фінансову інформацію, а також вважає, що імена дітей пари не повинні розкриватися у звітах по справі.

Читайте АСН в Google News