Стали відомі подробиці загибелі Бережної

05.08.2017, 20:50

Колишній народний депутат України від Партії регіонів Ірина Бережна загинула на території Хорватії та її водій не був громадянином України. Про це в ефірі ТСН повідомив представник консульської служби Міністерства закордонних справ Василь Кирилич. При цьому дипломат утримався від називання імен загиблих безпосередньо. Він сказав, тільки що водій, який розбився автомобіля, не був громадянином України. Кирилич уточнив, що після розслідування автокатастрофи тіло Бережної передадуть родичам в Україну.

Тим часом місцеві ЗМІ повідомляють, що 38-річний водій, який також загинув в аварії з Бережною, був громадянином Болгарії. Дитину екс-нардепа госпіталізували в лікарню міста Задар. Раніше ЗМІ повідомили, що колишній народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна загинула в автокатастрофі.

Водій швидше за все не впорався з керуванням, і машина вилетіла з серпантину. Дитина був пристебнутий в спеціальному кріслі і практично не постраждав. Бережна традиційно відпочивала за кордоном напередодні свого дня народження. Вона не дожила до 37 років 8 днів.

Читайте АСН в Google News