Загибла екс-регіоналка не дожила до дня народження 8 днів. Її останні пости в соцмережах

05.08.2017, 16:34

Колишня член "Партії регіонів" Ірина Бережна, що трагічно загинула разом зі своїм водієм внаслідок ДТП, не дожила до свого дня народження, 13 серпня, 8 днів. Їй мало виповнитися 37 років.

Вона провела останні дні життя за кордоном, що видно з її постів у соціальних мережах. Колишня нардеп так проводила свої дні народження традиційно - наприклад, минулий день народження в 2016 році Ірина Бережна відзначала на яхті на Ібіці в компанії співачки Світлани Лободи, її продюсера Нателли Крапивіної, режисера Алана Бадоєва, Ані Лорак, телеведучої Тетяни Рамус та інших.

фото 2016 год

фото 2016 год

Позаминулий день народження, в 2015 році, колишня нардеп зустрічала практично в аналогічному складі. Напередодні загибелі, 4 серпня 2017 року, Бережна побувала на показі мод популярного російського модельєра і опублікувала в мережі фото з нею.

Також Ірина Бережна опублікувала відео зі свята дня друзів, який відзначила в компанії Світлани Лободи в Баку п'ять днів тому у під час фестивалю "Жара".

Звідти ж і фото з солістом групи Rammstein.

/>Публікація від Ірина Бережна (@irina_berezhnaya_official) Лип 29 2017 о 9:09 PDT
На сторінці у Фейсбуці ж Ірина Бережна публікувала здебільшого політичні пости. Останній пост стосується критики скандальної реклами авторської програми нардепа Надії Савченко на одному з телеканалів. Нагадаємо, вона містить нелітературні вирази епатажного депутата. "Який майдан, такі і політики. На жаль! Дно української політичної культури", - написала Бережна.

Колишня нардеп була затятим противником перейменування вулиць і пильно відстежувала останнім часом перейменування проспекту Ватутіна на Шухевича в Києві.

Також Ірина Бережна часто була гостем російських політичних ток-шоу. Вона в досить різкій формі відгукувалася про нинішню владу і про історичні події, вживаючи такі фрази як "фашистський посіпака Шухевич, інститут безпам'ятства В'ятровича".

Читайте АСН в Google News