Порошенко і Гройсман привітали Нацполіцію з другою річницею роботи

04.08.2017, 10:36

Прем'єр України Володимир Гройсман повідомив, що зменшення рівня злочинності з січня по червень цього року на 16,5% стало результатом роботи Нацполіції. Про це він написав у себе в Facebook.

«Вітаю Нацполіцію з професійним святом! Від вас залежить спокій у містах, областях, селах, селищах і в цілому в країні. Те, що за півроку 2017-го рівень злочинності зменшився на 16,5% є результатом вашої непростої роботи», - пише прем'єр-міністр.

Гройсман також подякував поліцейським за професійну роботу і побажав здоров'я, щастя, успіхів та миру. Також правоохоронців привітав і Президент України Петро Порошенко.

«Я вітаю вас з другою річницею Нацполіції України. За два роки своєї роботи ви отримали високу оцінку громадян завдяки професійному виконанню завдань у протидії злочинності, а також забезпечення громадської безпеки та порядку», - йдеться в привітанні на сайті глави держави.

За його словами, сьогодні співробітникам поліції належить провідна роль у зміцненні правопорядку і законності, захисту прав і свобод людини.

Читайте АСН в Google News