ЗМІ назвали ім'я розстріляного в Києві російського злочинця

20.07.2017, 13:32

Мамедов Асіф Бахадур огли - так звали чоловіка, якого двоє кілерів розстріляли біля ТРЦ "Проспект" у Києві. За даними ЗМІ, три роки тому він убив людину і переховувався від російського правосуддя, повідомляє Обозреватель. Жертві кілерів 53 роки. "Комсомольская правда в Кемерово" в лютому 2015 року повідомляла, що на "Кузбасі поліцейські розшукують кримінального злочинця, підозрюваного у вбивстві - це 50-річний Мамедов Асіф Бахадур огли. Зростання злочинця - 180 см, міцної статури, особливих прикмет не було".

Інше видання - "Рідний Новокузнецьк" - розповідало подробиці вбивства: громадянин Азербайджану зустрівся в готелі з земляком для ділових переговорів, але кавказькі бізнесмени не змогли домовитися, посварилися, Мамедов, діставши пістолет, застрелив свого партнера ", - повідомило видання.

Кілерів у Києві поки не знайшли, про їх прикмети нічого не відомо. ЗМІ повідомляють, що Мамедова до ТРЦ підвіз знайомий, оскільки він із кимось по телефону домовився про зустріч. За хвилину до смерті Мамедов стояв на парковці і курив.

Читайте АСН в Google News