"Народний фронт" порадив САП і НАБУ працювати краще

10.07.2017, 12:17

"Народний фронт" розкритикував роботу САП і НАБУ зі зняття недоторканності з нардепів. Про це на погоджувальній раді Верховної Ради України заявив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, передає кореспондент ASN.

"Весь минулий тиждень українське суспільство спостерігало за ходом розгляду подань НАБУ і САП на кількох народних депутатів. Як завжди, спочатку були зроблені гучні заяви з прізвищами нібито підозрюваних. У фіналі - відсутність доказової бази. Справи в результаті в судах розсипаються, а корупціонери залишаються на свободі. Це неправильно... Треба менше давати прес-конференцій, а краще працювати над доказово базою", - заявив він.

Бурбак закликав НАБУ і САП насамперед зайнятися "своїми депутатами-колегами". Що ж стосується депутатської недоторканності, то, з його слів, "Народний фронт" виступає за зняття депутатської недоторканності як такої.

"Ми проголосували за внесення змін до Конституції всім складом фракції", - додав він. Але при цьому інститут недоторканності потрібно розглядати комплексно. "Це питання не можна відкладати для парламентів наступних скликань".

Читайте АСН в Google News