Стрілянина в Миколаєві: в прокуратурі розповіли подробиці

10.07.2017, 09:43

Стали відомі подробиці перестрілки в Миколаєві. Всі троє постраждалих у результаті інциденту, який стався в суботу, 8 липня, ввечері, є представниками вірменської діаспори. Про це передає видання «Новости-N», посилаючись на джерело в прокуратурі.

Відзначається, що двоє з постраждалих є жителями Миколаєва, а ще один - живе в приміському с. Мішково-Погоріловому. За інформацією, раніше всі вони були знайомі один з одним, а конфлікт, який призвів до перестрілки, носив особистісний характер.

«Під час інциденту 29-річний Айрапетян і 31-річний Мусаелян отримали кульові поранення ніг. Загинув найстарший з учасників інциденту - 44-річний житель Миколаєва на прізвище Широтян. У нього було кульове і ножове поранення в голову. За попередньою інформацією, смерть настала від крововтрати», - сказано в повідомленні. Під час стрілянини в Миколаєві учасники конфлікту застосовували нарізну зброю, а також стріляли травматичними боєприпасами. Крім цього, як повідомляє видання, на момент перестрілки в районі конфлікту було не менше 30 осіб, постраждалих серед них немає.

Читайте АСН в Google News