Поляков назвав провокацією докази отримання ним хабара

06.07.2017, 12:45

Народний депутат фракції "Народний фронт" Максим Поляков заперечує отримання хабара і називає відео з доказами його отримання провокацією. Про це він заявив після демонстрації оперативної зйомки на вимогу Генпрокурора та голови САП на засіданні Комітету ВРУ з питань регламенту і депутатської етики, передає кореспондент ASN.

"Не існує ніяких справи Полякова і справи Розенблата! Є відео, де мене провокують, але я чітко говорю, що ніяких грошей не треба! Що це державна справа (ухвалення закону з видобутку бурштину. - Ред.). Але чомусь його не показали (на відео оперативної зйомки, де нардеп Борислав Розенблат веде переговори зі спецагентом Катериною про отримання хабара для себе і Полякова за підготовку законопроектів з видобутку бурштину. - Ред.)", - заявив він.

Поляков зазначив, що продемонстроване відео є ні чим іншим, як провокацією.

Нагадаємо, усім присутнім на засіданні Комітету показали відео, де нардеп Розенблат веде переговори з якоюсь Катериною про отримання винагороди за підготовку законопроектів з видобутку бурштину.

Також у цих розмовах згадується нардеп Поляков, який теж отримував "половину від суми".

Саме тому Генпрокурор спочатку просив членів Комітету об'єднати подання щодо Полякова та Розенблата.

На відео є і записи телефонних розмов самого Полякова, де він веде переговори з помічницею Любонько про отримання грошей. Зокрема, вона неодноразово відзначає, що "отримала п'ять", "отримала половину" тощо.

Також Генпрокурор попросив членів Комітету підтримати його пропозицію і дати згоду на затримання і арешт Полякова, оскільки він може чинити тиск на свідків і саме слідство.

Читайте АСН в Google News