Генпрокуратура готує ще одне подання на нардепа за несплату 75 млн грн податків

05.07.2017, 12:13

Готується нове подання на нардепа за несплату 75 млн грн. Про це в ході засідання Комітету ВРУ з питань регламенту і депутатської етики сказав Генпрокурор Юрій Луценко, передає кореспондент ASN.

"Йдеться не тільки про Радикальну партію! Є й інші народні депутати, до яких ми звертаємося і готуємося звернутися з аналогічним поданням (про несплату податків. - Прим.). Що 1 млн 700 грн? (по Андрію Лозовому. - Прим.)? Ось зараз ми розглядаємо несплату на 75 млн грн. До цього на $1,5 млн, які сплачені до бюджету (нардепом Геннадієм Бобовим. - Прим.", - заявив він.

Луценко зазначив, що Бобов "спить спокійно, сплативши набагато більше". Генпрокурор закликав нардепів сплатити податки.
"Яка мета моїх приходів на Регламентний комітет? Я хочу, щоб наші люди перестали ненавидіти всіх багатих!.. З моєї точки зору, тут немає ніякої політичної упередженості... Якби мені нарахували, клянусь, я б заплатив!" - сказав Луценко.

"Сплатіть, це гордість, сплатіть, навіть якщо вважаєте їх зайвими! Це гордість! А потім ми разом можемо піти і помолитися", - відповів Луценко на пропозицію Лозового покаятися мощам, які він вніс у декларацію.

Читайте АСН в Google News