Біда всього навчить: у «ДНР» продають труси "для поїздок за пенсією в Україну"

30.06.2017, 14:13

В одному з магазинів окупованого Донецька користувачі сфотографували труси з табличкою, що вони призначені "для поїздок в Україну за пенсією". Придбати новинку можна за 150 рублів. Втім, жінки знають, що верхнє мереживо в цій частині нижнього білизни приточує спеціально, щоб виріб зберігав еластичність, а шов не створював незручностей при носінні. Але треба віддати належне базарному маркетологу за фантазію. 

Проте труси з кишенькою викликали хвилю істеричного сміху в українців у соцмережах. Так, блогер з ніком «Олександр Захарченко» заявив, що труси є новітньою розробкою «вчених ДНР». Один з користувачів попередив панянок з «ДНР», після такої рекламної кампанії бойовики тепер обов'язково перевірятимуть труси на предмет наявності в них українських виплат.

Багато відзначали дорожнечу новинки. Якщо платити тільки за труси 150 рублів, то ніякої пенсії не вистачить. Але Найбільш яскрава дискусія розгорнулася на сторінці в Facebook у блогера Adolf Donetskiy, який назвав труси «диверсійними». Він також припустив, що ця модель - розробка ФСБ. Новий фасон жіночої білизни користувачі назвали «революцією» в моді, «проривом» в економіці, запитували, чи є чоловічі моделі, чи поміститься в кишеню гранатомет, відро картоплі і свиняча ковбаса.

Читайте АСН в Google News