Екс-податківець Денисюк влаштував шоу в суді: "забарикадувався в ізоляторі і різко захворів"

15.06.2017, 13:43

Колишній «податківець» Станіслав Денисюк влаштував шоу в Апеляційному суді Києва, забарикадувавшись в камері і викликавши собі «швидку». Про це пише у себе в Facebook головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

«Шоу, яке пов'язане з обранням запобіжного заходу екс-податківцю Станіславу Денисюку, пройшло сьогодні в Апеляційному суді Києва. Уявний хворий забарикадувався в ізоляторі, відмовився їхати в суд і викликав собі карету «швидкої», - пише Матіос.

За його словами, погіршення здоров'я на тлі підозри у вчиненні тяжких злочинів - це класика кримінального процесу сучасності.

«У випадку з Денисюком - ситуація трагікомічна. Після такого «нападу» погіршення здоров'я, а також циркового виступу екс-податківця в лікарні лікарі, які оглядали його, дали висновок, що підозрюваний імітує хворобу. Апеляційний суд мав сьогодні розглядати скаргу адвокатів Денисюка на запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою внесення застави в розмірі 100 мільйонів 320 тисяч гривень. Чого злякався екс-податківець, невідомо», - додав він.

Читайте АСН в Google News