Бальчун має бути звільнений з поста керівника "Укрзалізниці" - Омелян

14.06.2017, 11:12

Бальчун має бути звільнений з поста керівника "Укрзалізниці". Про це в інтерв'ю журналістам перед засіданням Кабміну заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає кореспондент ASN.

"Укрзалізниця" - це занепад, розруха і корупція. Відкрита вчора справа - це далеко не остання справа. Тепер це компетенція правоохоронних органів. Керівництво "Укрзалізниці" має дати відповідь на запитання: чи знало воно про те, що відбувається? І чи брало учать?.. Я особисто не бачу Бальчуна на цій посаді. Тому що це крайній, негативний варіант", - заявив він.

Омелян додав, що контракт з керівником "Укрзалізниці" закінчився ще 5 червня. "Тому його перебування на цій посаді зараз - це таке цікаве питання", - сказав він.

Міністр прогнозує, що на наступному засіданні Кабміну буде заслухано звіт роботи керівництва "Укрзалізниці". Всі необхідні матеріали Омелян уже передав особисто прем'єру Володимиру Гройсману і сподівається, що за підсумками звіту буде прийнято "правильне кадрове рішення". "Прем'єр уже має всю картинку про ситуацію на "Укрзалізниці", - сказав Омелян.

Читайте АСН в Google News