Член Національного агентства з протидії корупції Рябошапка подав у відставку

09.06.2017, 12:09

Член Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Рябошапка подав у відставку. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Підтримуючи вимоги суспільства і уряду, з метою якнайшвидшого налагодження ефективної роботи Національного агентства з питань запобігання корупції, я сьогодні подав до Кабінету міністрів України заяву про відставку з посади члена Агентства», - написав Рябошапка. За його словами, ситуація навколо роботи НАЗК вимагає негайного вирішення. Рябошапка додав, що залишає свій пост, бо його ідеї з реформації НАЗК не були схвалені. Він також повідомив, що в повному обсязі не була перевірена жодна е-декларація.

Нагадаємо, прокуратура Києва проводить розслідування щодо можливості незаконного збагачення члена Національного агентства з питань запобігання корупції Руслана Рябошапки за зверненням народного депутата. Тоді Рябошапка розповів, що дійсно отримав кошти на свій рахунок від Програми розвитку ООН, оскільки був експертом цієї організації і працював на неї за контрактами.

Читайте АСН в Google News