Користувачі соцмереж опублікували фото підозрюваного у страшному теракті в Манчестері

23.05.2017, 07:38

У мікроблозі Twitter один із користувачів опублікував, на його думку, фото терориста, який влаштував теракт на стадіоні в Манчестері під час концерту відомої співачки Аріани Гранде.

«Ось цей чоловік, будь ласка повідомте про нього поліції Манчестера», - написав користувач HakuCS. Блогер стверджував, що за деякий час до вибухів цей чоловік виклав на одному з форумів інформацію наступного змісту: «Я маю намір підірвати невірних на концерті. Гарна новина для моїх братів-мусульман».

За даними блогера, чоловік навіть повідомив, що теракт відбудеться на концерті Гранде, а також, що буде підірвана саморобна граната. Крім того, були опубліковані відео з моментом вибуху, який прогримів після концерту, коли люди покидали залу. На відео є момент паніки, що виникла в натовпі.

Нагадаємо, жертвами вибуху на критому стадіоні «Манчестер-Арена» стали 19 осіб, поранено близько 60. Вибух прогримів близько 22:35 за місцевим часом відразу після завершення виступу американської поп-співачки Гранде. Очевидці стверджують, що серед загиблих переважно підлітки.

Читайте АСН в Google News