Аваков про светр "СРСР" Глуховері: "У мене є плащ СРСР з велотреку до п'ят!"

11.05.2017, 14:22

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков упевнений у правильності призначення на посаду головного поліцейського Дніпропетровщини Віталія Глуховері і не підтримує критику його кандидатури в соціальних мережах, передає кореспондент ASN.

"У нас соцмережі ні за що не відповідають. У нас блогер публікує чергову нісенітницю, і всі кидаються в цьому напрямку", - відповів він на запитання про критику призначення новим керівником поліції Дніпропетровської області Віталія Глуховері, який позує на фото в червоному светрі з написом "СРСР".
Аваков нагадав, що Глуховеря ще в 2014 році був призначений ним як професіонал і як людина, яка була здатна взяти ситуацію під контроль.

"При ньому Дніпро перестав бути сепаратистським містом. Він став прифронтовим містом. Він витримав важке навантаження. Так, Глуховеря - сивий чоловік, так, він народився в СРСР, так само, як і я. І так, він надів на себе в 2005 році светр збірної СРСР з хокею. У мене є плащ збірної СРСР з велотреку. До п'ят. І це дало підставу для того, щоб нести ось цю нісенітницю? Ця людина - патріот до мозку кісток. Я цілком йому довіряю. У нас не так багато офіцерів, які здатні тримати удар у такому серйозному регіоні, яким є Дніпро", - підкреслив він.

Нагадаємо, напередодні в соцмережах піднялася хвиля критики щодо призначення Віталія Глуховері.

Читайте АСН в Google News