Справа Мартиненко: НАБУ повідомило про підозру п'ятому фігуранту - гендиректору ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат"

24.04.2017, 14:56

НАБУ вже повідомило про підозру п'ятому фігуранту справи - гендиректору ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат". Про це на брифінгу 24 квітня заявив директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент ASN.

"Є справа, є рекордна на сьогодні сума застави. Документи зібрані і справу буде направлено ​​до суду. Як би хто цьому не протистояв", - заявив він.

Також Ситник зазначив, що був вражений кількістю версій, які з'явилися в ЗМІ щодо справи Мартиненка.

"Мене назвали агентом Кремля... Можу сказати, що ми розуміли, скільки бруду на нас виллють", - підкреслив він. Також Ситник повідомив, що розслідування триває.

"Про розкрадання коштів "Східного гірничо-збагачувального комбінату". Вчора детективами НАБУ разом з прокурорами САП було повідомлено про підозру генеральному директору "Схід ГЗК" і зараз прокурорами і детективами вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу", - сказав він.

За його словами, це фактично п'ятий підозрюваний у цій справі, оскільки раніше були затримані екс-нардеп Микола Мартиненко і перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергій Перелома.

Читайте АСН в Google News