Блогер вважає, що Путін вже й сам боїться російської мафії

31.03.2017, 10:29

Президент Росії Володимир Путін смертельно наляканий тими мітингами проти корупції, які пройшли по всій Росії. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив популярний журналіст і блогер Слава Рабінович.

Блогер зазначив, що Путін чотири дні не коментував мітинги і затримання.

«Він був у шоці. Він був наляканий. Створивши Росгвардію з ОМОНом. Маючи в своєму розпорядженні спецназ і ФСБ. Він був смертельно наляканий. Йому сниться доля Каддафі з дня яскравої смерті цього диктатора», - вважає Рабінович.

За його словами, Путін збрехав, кажучи про зменшення корупції в РФ, так як «його ОЗГ і він сам є джерелом корупції».

Рабінович наполягає, що саме президент РФ побудував у своїй країні «режим бандитського неофеодалізму і клептократії», тому корупція росте в геометричній прогресії.

Журналіст підкреслив, що Путін не сказав ні слова про резиденції, виноградники і інших активи прем'єра Дмитра Медведєва, отримані ним як хабарі на загальну суму в 100 млрд рублів, про суть діяльності нібито «благодійних» фондів, пов'язаних із ним, які «володіють цими тельбухами, бо Медведєв є членом його ОЗГ і Путін просто «кришує» свого вірного кріслотримача».

Нагадаємо, 30 березня президент РФ Володимир Путін, відповідаючи на запитання про затримання активістів 26 березня 2017 року, нагадав, що антикорупційні протести призвели до «перевороту в Україні». Він також згадав про події «арабської весни».

«Я вважаю неправильним, якщо деякі політичні сили намагаються використати це не для того, щоб поліпшити ситуацію, а для «саморозкрутки» перед політичними подіями, зокрема виборчими кампаніями в РФ», - зазначив Путін.

Читайте АСН в Google News