Міністр юстиції Петренко влаштував політичний піар – голова НАЗК

29.03.2017, 11:19

Міністр юстиції України Павло Петренко піариться на Національному агентстві з запобігання корупції. Про це голова НАЗК Наталія Корчак заявила в інтерв'ю журналістам перед засіданням Кабінету міністрів України, передає кореспондент ASN.

«Я не розумію: навіщо піаритись на нашому агентстві? Навіщо це робить Міністерство юстиції та пан Петренко? Можливо, все це пов'язано з тим, що на агентство чиниться тиск... Можливо, немає бажання у когось подавати електронні декларації», – заявила вона.

Також Корчак прокоментувала відмову USAID від співпраці.

«Все залишається в силі щодо співпраці в напрямі боротьби з корупцією. Ми вносимо гарний показник у цьому напрямі. Але мені за державу жаль... У на не було договірних відносин з ними. Не йдеться про функціонування реєстру, а про занепокоєння іноземців змінами до закону (щодо протидії корупції)», – вважає вона.

Корчак розповіла, що в неї «болить душа за роботу» агентства, за те, що немає сервісного обладнання, навіть необхідного приміщення. Але, на її думку, декларації подаються в нормальному режимі, навіть вночі.

При цьому вона не виключила, що її звільнять, а НАЗК – знищать. «Якщо це відбудеться, то все, за що ми стояли на Майдані, буде знищено», – додала вона.

Читайте АСН в Google News